2016. január 21., csütörtök

Egy KIS segítség a NAGY döntésekhez



Az esküvőre való készülődés fantasztikusan gazdag időszak, új kihívások elé állítja a párokat és a legtöbben valódi örömet lelnek a nagy nap legapróbb részleteinek a kidolgozásában.


Vannak azonban olyan döntések, amelyeket nem egyszerű meghozni, bármilyen egyszerűnek is tűnnek elsőre. Ilyen lehet pl. az esküvő színvilágának a kiválasztása, az esküvői meghívó grafikája, vagy hogy milyen köszönetajándékkal lepjük meg vendégeinket?


Mi most az esküvői meghívók kiválasztásához szeretnénk némi segítséget nyújtani.


Egyszerű, 5 lépéses útmutatónkat itt találjátok, ez segít eligazodni az esküvői meghívók gyönyörű útvesztőjében.


Ha pedig már van valamilyen elképzelésetek a meghívóval kapcsolatban:

- döntöttetek a meghívó alakját
- színvilágát illetően
- kitaláltátok milyen szalagot / masnit szeretnétek a meghívóra
- van elképzelésetek arról milyen papírra szeretnétek a meghívókat
- és leginkább: milyen grafika, motívumvilág áll hozzátok a legközelebb
nos, akkor nincs más hátra, mint személyesen eljönni hozzánk (ha az esküvői kiállítások valamelyikén még nem találkoztunk volna :-)) és kiválasztani a nektek legjobban tetsző meghívót.

Tapasztalataink szerint jóval hamarabb elkészülnek azoknak a pároknak a meghívói akiknek konkrét elképzelése van megrendeléskor a meghívók darabszámát illetően (végigszámolták alaposan hány meghívóra lesz szükségük) illetve akik tudják milyen szöveget szeretnének a meghívójukba, hiszen hamarabb véglegesíthetik a meghívók látványterveit.

A fenti sok-sok apró döntés, elhatározás bizony időbe telik. Érdemes azelőtt végiggondolni a fenti kérdéseket, hogy konkrétan elkezdenétek nézelődni a meghívók között.

Bár erre konkrétan nem bátorítanánk senkit, az a tapasztalatunk, hogy azok a vőlegények, akik a fentieket alaposan átbeszélték a párjukkal és egymás között megegyezésre jutottak, szó szerint percek alatt kiválasztják a hozzájuk leginkább illő esküvői meghívót... (ezt hívják talán férfias egyszerűségnek)   :-)


PRAMON CARD® Esküvői Meghívó Manufaktúra
www.pramoncard.hu

#esküvőimeghívó







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése