2013. július 20., szombat

Terítéken az esküvői menü

Az esküvő egyik legfontosabb része az együtt ünneplés a friss házasokkal, a közös vacsora, a koccintások, a tánc, a találkozások rokonokkal, barátokkal...

És természetesen az esküvői vacsorát már a menü szintjén is érdemes alaposan megtervezni. Sokan élnek a "próbavacsora" lehetőségével az esküvői helyszínen, hiszen nem mindig olyan helyen kerül megrendezésre a lakodalom, amit amúgy is gyakran látogattok.

Amiben a Pramon Card segíteni tud nektek az esküvői vacsora előkészítése során, az a gyönyörű és egyben praktikus esküvői menükártyák elkészítése az ültetőkártyák, a köszönetajándékok, az ültetési rend és az asztalszámok megtervezése és legyártása mellett.

A háromszög alakú állított menükártyák nagyon mutatósak az ünnepi asztalon, nem csak a menüt "hordozzák" magukon, hanem egyben díszítik is a lakodalom helyszínét. Gyakran szaténszalaggal, kristállyal is díszítettek és természetesen a helyszín adottságaihoz, színvilágához is alkalmazkodnak azon túl, hogy mindig igyekszünk a meghívó stílusában megtervezni őket (amennyiben nincs más, attól eltérő elképzelésetek). 
Nem is gondolná az ember mennyi információ kerül egy-egy ilyen menükártyára, pedig bizony az egész menüsor mellett az italoknak, a süteményeknek, tortáknak is ott a helye... És a háromszög alakú menükártyák remekül megállják a helyüket e téren is: sok-sok finomság elfér rajtuk anélkül, hogy zsúfolttá vagy nehezen olvashatóvá válnának.







A kinyitható formájú menükártyák szintén gyönyörűen mutatnak az asztalon, könnyű őket kézbe venni, átlapozni.


A hengeres menükártyák nagy előnye az előzőekhez képest, hogy belsejükben mécsest elhelyezve még inkább fokozzák az ünnep fényét, különleges hangulatot árasztva. Szintén sok-sok információ elfér rajtuk...



Pramon Card esküvői meghívó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése