2013. május 23., csütörtök

Színváltás - Hogyan válassz esküvői meghívóink közül?


Sokan már határozott elképzelésekkel érkeznek hozzánk a meghívójukat illetően, amit gyakran segít, hogy a dekoráció, a helyszín már adott, és ezekhez könnyű alkalmazkodni, sőt érdemes is.

Ha azonban még nincs kialakult elképzelésetek a meghívóval kapcsolatban, milyet is szeretnétek, érdemes azzal kezdeni a nézelődést, hogy a szóba jöhető színek listáját szűkítitek le.

Ugyanaz a meghívó vagy design egészen máshogy mutat különböző színekben vagy csak színárnyalatokban. Tehát ha megtaláltátok a katalógusunkban azt a meghívót amelynek alakja, motívumai megfogtak benneteket, már csak a ti saját színvilágotokat kell hozzáadni.











Meghívóinknak rengeteg tulajdonsága módosítható, erről korábban itt már olvashattatok. Személyre szabhatjátok, a meghívó alakját, a papír színét, textúráját, vastagságát, a masni színét, szélességét, a megkötés módját, a betűtípust, a betűszínt, a motívumok elhelyezését a meghívón, a hajtás irányát mind-mind variálhatjátok...

Meghívóinkat személyesen a Budapest, XI. kerület, Kanizsai u. 15-ben tekinthetitek meg (a Móricz Zsigmond körtér közelében) előzetes időpont egyeztetéssel.
Ezt megtehettek az info@pramoncard.hu email címen vagy az alábbi telefonszámokon:
+36 20 770 0932
+36 20 546 6758.

Szeretettel várunk benneteket!

Pramon Card Esküvői meghívó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése