2013. április 8., hétfő

Egyedi, kreatív esküvői meghívó 5 lépésben!


Akik jártak a Budapesti Kongresszusi Központ vagy a Sportaréna Esküvői Kiállításain idén, már találkozhattak az esküvői meghívó választást 5 lépésben bemutató kis kalauzunkkal. Ezzel a kis leírással szeretnénk átláthatóbbá tenni a választást, és egyben fel is vázolni a végtelen lehetőségeket és variációkat.
Alakítsátok saját stílusotokhoz esküvői meghívótokat!

A Pramon Card tökéletes választás, mert nálunk tényleg minden variálható!

1. Válassz típust!
Találd meg a szimpatikus formát! Egylapos, hajtott, tekercses, több lapos... Te melyiket választanád?
Tudjátok már, hogy körülbelül mennyi szöveget szeretnétek írni a meghívóba? Esetleg mellékeltek térképet, leírást a helyszínről? Érdemes a meghívóba írandó szöveg mennyiségét figyelembe véve kiválasztani a formát is!

2. Válassz színt!
Válaszd ki a tökéletes szalagot és a nyomás színét!
Ha van már elképzelésetek a dekoráció színvilágával kapcsolatban, akkor érdemes a meghívó színét is ennek jegyében kiválasztani. Nagyon szép, ha egységes az egész esküvő "arculata" már az első pillanattól kezdve.

3. Válassz masnit!
Válaszd ki a meghívóra kerülő masni típusát!
Széles szalagkínálatunkból kiválaszthatjátok a szalag szélességét (egész finom, leheletvékony szalagoktól a gyönyörű, fényesen csillogó széles szaténszalagokig szabad a vásár!) és típusát.




4. Válassz papírt!
Fényes, matt, csillogós, pausz...
Melyik illik leginkább hozzátok? Gyöngyházfényű csillogás, vagy elegáns, matt felületű papír? Számos papír közül választhattok vastagság, színárnyalat és textúra alapján.




5. Válassz grafikát!
Válaszd ki a hozzád illő mintát!
Meghívó kollekcióinkból kiválaszthatjátok a nektek tetsző grafikát, annak elhelyezését, méretét a meghívón. Ha egyedi elképzelésetek van, esetleg fényképet szeretnétek a meghívóra, egyeztessetek munkatársunkkal!




Pramon Card Esküvői meghívó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése