2013. március 18., hétfő

Tervezz, időzíts okosan!



Az az évek folyamán kialakult személyes tapasztalatunk, hogy azok a párok, akik az esküvői meghívóikat az esküvőszervezésnek viszonylag korai szakaszában megrendelik, valahogy magabiztosabban és nyugodtabban állnak a szervezés későbbi kihívásai elé.
Néhány gyakorlati tudnivaló arról, hogy miként érdemes gazdálkodni az idővel ha meghívókat készíttettek:

Nagy általánosságban az esküvői meghívókat az esküvőt megelőzően legalább két hónappal illik átadni a meghívottaknak, még akkor is, ha szóban már jeleztétek a nagy eseményt.

A megrendelés:
Az esküvői meghívók megrendelésekor azok színét, motívumait, betűtípusát, papírját, és az azt díszítő szalagot választjátok ki, tehát a végleges megszövegezés történhet akár később is. Amennyiben kész szöveggel érkeztek, akkor annál hamarabb láthatunk hozzá a meghívó látványterveinek elkészítéséhez. Mindkét esetben a rendelést követően emailben kérjük szépen elküldeni a szövege(ke)t, az egyes szövegtípusok darabszámának feltüntetésével.

A látványtervek:
A megrendelést követő 3 munkanapon belül elkészítjük az esküvői meghívóitok látványterveit, melyeket figyelmesen kérünk szépen átnézni, átolvasni, hogy valóban minden az elképzelésetek szerint készülhessen el. Érdemes erre is kellő időt, figyelmet szánni. Ekkor még bármit tudunk változtatni a meghívón, tehát ha módosítanátok rajta, akkor csak bátran!

A gyártás:
A meghívók a látványterv elfogadását követően 10 munkanap alatt készülnek el. Ha ennél gyorsabban van szükség a meghívókra, sürgősségi rendeléssel 5 munkanapos elkészülésre is van lehetőség.

Tehát a meghívók elkészülte nagyban függ attól, hogy mikor kapjuk meg a szövegeket, és azután a látványterveket mikor tudjuk véglegesíteni.

A menükártyák, ültetőkártyák, ültetési rend, vendégkönyv, köszönetajándékok esetében is ugyanígy készítünk egy előzetes látványtervet, melyet csak a jóváhagyásotok után gyártunk le (itt a szín, motívum, betűtípus, papír, és szalag már adott, kiválasztottátok a meghívó megrendelésekor – természetesen ettől eltérhettek, ebben az esetben azonban fontos ismét egyeztetni, lehetőleg személyesen). Az átfutási idő szintén 10 munkanapos, és ugyancsak van lehetőség rövidebb, 5 munkanapos “sürgős” elkészítésre.

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, keressetek bennünket bizalommal!

PRAMON CARD Esküvői meghívó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése